Vakumeringsmaskin

FoodSaver Fresh FFS010X vakumpakker

Kjøp Foodsaver fresh vakuumpakker på nett i nettbutikk

Kjøp Foodsaver Fresh

Modellen FoodSaver Fresh FFS010X er en veldig praktisk type vakumeringsmaskin for deg som vil øke holdbarheten på middagsrestene eller påleggspakken, eller vil oppbevare ting som olivenolje, vinresten eller matpakken i vakum.

Det er ikke noe for deg som driver med jakt og vil mørne og fryse ned store mengder viltkjøtt, fisker eller liker å kjøpe hele lam om høsten, du kan scrolle deg litt nedover på siden til litt dyrere pakkere, men som blir billigere i bruk når de brukes en del.

Fresh FFS010X sveiser ikke poser så her må det brukes ferdige zipposer, bokser for vakum eller propper som settes i vinflaska, flasken med hjemmelaget saft eller kanskje i den litt dyre flasken med olivenolje. Både bokser, propper og poser er forholdsvis dyre i innkjøp, men de kan vaskes og brukes om igjen.

Jeg har ikke denne typen selv (har valgt en dyrere modell som “lager” poser), men jeg må si at designet tiltaler meg. Den er pen å se på og “armen” med “sugefunksjonen” er justerbar opp og ned slik at den kan brukes til både flasker, bokser og poser uten at du må holde dem

Mer info om/se bilder/kjøp FoodSaver Fresh FFS010X vakumpakker